اخبار و رویدادها: دکتر محمد آرشی به عنوان پژوهشگر جوان برتر آمار ایران برگزیده شد

دکتر محمد آرشی به عنوان پژوهشگر جوان برتر آمار ایران برگزیده شد
سه شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۵- ۱۲:۳۷:۲۱

دکتر محمد آرشی به عنوان پژوهشگر جوان برتر آمار ایران برگزیده شد

عضو هیات علمی دانشکده ریاضی دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان پژوهشگر جوان برتر آمار ایران برگزیده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر محمد آرشی عضو هیات علمی این دانشگاه در سیزدهمین همایش ملی آمار ایران که دوم تا چهارم شهریورماه سال جاری در دانشگاه شهید باهنر کرمان و به منظور تجلیل از مقام علمی و به پاس خدمات ارزندۀ آقای دکتر جواد بهبودیان از پیشکسوتان و اساتید علم آمار ایران و نیز تشویق پژوهش های اصیل آماری در بین محققان جوان زیر 40 سال کشور برگزار شد، موفق به کسب جایزه دکتر جواد بهبودیان شد.

01_1

همچنین به منظور تجلیل از جایگاه علمی و فرهنگی دکتر ابوالقاسم بزرگ نیا و پاسداشت خدمات ویژه ی پژوهشی ایشان و همکاری نامبرده در برگزاری همایش ها و داوری مقالات مجلات ادواری و مقالات همایش های انجمن آمار ایران، جایزه دکتر ابوالقاسم بزرگ نیا به آقایان دکتر حسین باغیشنی و دکتر محمد آرشی اهدا گردید.

02_1

سیزدهمین کنفرانس ملی آمار ایران با حضور نایب رئیس انجمن آمار ایران، پیشکسوتان، اساتید و دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور و اساتیدی از کشورهای ایتالیا، کانادا، آمریکا، فرانسه، نروژ، اسپانیا، سوئیس، انگلستان، لهستان، بلغارستان، اسلوونی، مالزی، تایوان و قطر با هدف گسترش فرهنگ آماری برگزار شد.

لازم بذکر است با موافقت گروه آمار، مسئولین دانشگاه صنعتی شاهرود و همچنین انجمن آمار ایران چهاردهمین کنفرانس آمار ایران در شهریور 1397 در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار خواهد شد.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود موفقیت علمی این عزیزان را تبریک و از زحمات آنها تقدیر و تشکر بعمل می‌آورد.

کلمات کلیدی: #چهاردهمین کنفرانس آمار ایران #دکترآرشی #دکتر باغشینی