اخبار و رویدادها: برگزاری دومین کنفرانس ملی ژئومکانیک نفت ایران با همکاری دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری دومین کنفرانس ملی ژئومکانیک نفت ایران با همکاری دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۵- ۱۰:۱۲:۵۶

دومین کنفرانس ملی ژئومکانیک نفت ایران با همکاری مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، دانشگاه صنعتی شاهرود و انجمن اروپایی مهندسین و محققین زمین برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، انجمن ژئومکانیک نفت ایران با همکاری مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، دانشگاه صنعتی شاهرود و انجمن اروپایی مهندسین و محققین زمین "دومین کنفرانس ملی ژئومکانیک نفت" را در تاریخ 5 الی 7 بهمن ماه سال جاری، در محل مدیریت اکتشاف برگزار خواهد کرد.

هدف اصلی این کنفرانس، ایجاد فضایی مناسب جهت تبادل تجربیات متخصصین، پژوهشگران و صاحب‌نظران  دانشگاه و صنعت، در خصوص  ژئومکانیک نفت  و کاربردهای آن در صنایع بالا دستی نفت و گاز کشور است.

برای دستیابی به این هدف، مجموعه متنوعی از سخنرانی های کلیدی متخصصین مطرح ملی و بین المللی، میزگردهای تخصصی (پانل)، ارائه مقالات، سمینارهای تخصصی، کارگاه‌های آموزشی و نمایشگاه جنبی در زمان برگزاری کنفرانس برنامه ریزی شده است.

در این راستا از کلیه  اساتید و پژوهشگران محترم دعوت بعمل می آید با ارایه نتایج آخرین تحقیقات و پژوهش های مرتبط، امکان برگزاری هرچه پرثمرتر این رویداد مهم علمی را فراهم آورند.

تاریخ های مهم این کنفرانس به شرح ذیل است:

دریافت چکیده مقالات: 31/06/1395
اعلام نتایج داوری چکیده مقالات: 15/07/1395