اخبار و رویدادها: سومین دانشجوی دکتری مهندسی برق قدرت دانشگاه صنعتی شاهرود فارغ التحصیل شد

سومین دانشجوی دکتری مهندسی برق قدرت دانشگاه صنعتی شاهرود فارغ التحصیل شد
یکشنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۵- ۱۴:۰۰:۰۷

محسن خسروی سومین دانشجوی دکتری مهندسی برق قدرت در دانشکده مهندسی برق و رباتیک دانشگاه صنعتی شاهرود فارغ التحصیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، در جلسه دفاع از رساله محسن خسروی تحت عنوان " تخمین حالت مقاوم در سیستمهای قدرت" که در روز سه شنبه 16 شهریور 1395 برگزار شد، با توجه به نظر داوران رساله دکتری ایشان با درجه عالی مورد ارزیابی قرار گرفت و سومین دانشجوی دکتری مهندسی برق قدرت در دانشکده مهندسی برق و رباتیک دانشگاه صنعتی شاهرود فارغ التحصیل شد.

خسروی سه مقاله از رساله خود در نشریات معتبر بین المللی چاپ نموده است که این رساله تحت راهنمایی دکتر مهدی بانژاد و با مشاوره دکتر حیدر طوسیان شاندیز انجام شده است.

داوران این رساله دکتر جزائری ( داور خارجی از دانشگاه سمنان) و دکتر احمدی فرد و دکتر اصیلی بوده اند.

کلمات کلیدی: #فارغ التحصیلی دانشجوی دکتری