اخبار و رویدادها: برنامه‌ ثبت نام دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شاهرود اعلام شد

برنامه‌ ثبت نام دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شاهرود اعلام شد
چهارشنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۵- ۱۴:۰۵:۵۱

برنامه ثبت‌نام دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیمسال اول سال تحصیلی 96-95 دانشگاه صنعتی شاهرود اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، امسال نیز برای رفاه حال دانشجویان و عدم ازدحام سایت برای ثبت‌نام ورودی‌ها، روزهای مختلف برنامه‌ریزی‌شده است که از تاریخ 20 لغایت 25 شهریورماه از پذیرفته شدگان تحصیلات تکمیلی(ارشد و دکتری) به تفکیک رشته ها ثبت نام به عمل خواهد آمد.

پذیرفته شدگان باید بعد از ثبت نام به واحد آموزش دانشکده مربوطه مراجعه و تحت نظر دانشکده اقدام به انتخاب واحد نیمسال اولسال تحصیلی 96-95 نمایند.

طبق آیین نامه آموزشی، دانشجوی مهمان، انتقال و اخذ مرخصی تحصیلی در دوره های تحصیلات تکمیلی نیمسال اول سال تحصیلی 96-95 جهت ورودی های جدید ممنوع است.

دانشجویان می‌توانند با مراجعه به سایت دانشگاه به آدرس http://golestan.shahroodut.ac.ir از جزئیات زمانبندی ترم جدید آگاه شوند، پس از انقضای مهلت ثبت‌نام، انتخاب واحد به‌هیچ‌وجه انجام نخواهد شد و از دانشجویان تقاضا داریم در مهلت‌های مقرر نسبت به امور آموزشی خود اقدام کنند.

همه اقدامات لازم برای برگزاری ترمی آرام با فضایی خوب و استاندارد فراهم است تا دانشجویان بدون دغدغه این ایام را پشت سر بگذارند.

کلمات کلیدی: #ثبت نام