اخبار و رویدادها: انتصاب مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شاهرود

انتصاب مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۵- ۱۱:۰۰:۰۲

دکتر غلامحسین کرمی به مدت دو سال به عنوان مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شاهرود معرفی شد.

طی حکمی از سوی رییس دانشگاه صنعتی شاهرود،دکتر غلامحسین کرمی به مدت دو سال به عنوان مدیر تحصیلات تکمیلی این دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، طی حکمی از سوی دکتر محمد مهدی فاتح، با عنایت به بند «الف» ماده «17» آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری و تبصره ذیل آن و بنا به پیشنهاد معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر غلامحسین کرمی به مدت دو سال به سمت مدیر تحصیلات تکمیلی این دانشگاه منصوب شد تا وظایف و امور محوله را با هماهنگی و نظر معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی به انجام رساند.

در قسمتی از این حکم آمده است: امید است با استعانت از خداوند متعال و با تلاش، همدلی و همفکری با همکاران محترم آن حوزه در انجام نیکوی امور موفق و موید باشید و منشا خیر و خدمات شایسته واقع گردید.

همچنین دکتر فاتح ضمن قبول درخواست استعفای دکتر مرتضی ایزدی فرد،مدیر سابق مدیریت تحصیلات تکمیلی از زحمات ایشان قدردانی نموده است.

کلمات کلیدی: #انتصاب