اخبار و رویدادها: برگزاری مراسم تجلیل از فرزندان ممتاز دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری مراسم تجلیل از فرزندان ممتاز دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۵- ۱۰:۵۳:۲۸

مراسم تجلیل از فرزندان ممتاز دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور عموهای فیتیله ای در این دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مراسم تجلیل از فرزندان ممتاز دانشگاهیان این دانشگاه از مقطع ابتدایی تا پایان متوسطه به همت اداره کل امور فرهنگی و امور اداری، شانزدهم شهریورماه سال جاری با حضور عموهای فیتیله ای در تالار شقایق های دانشگاه برگزار خواهد شد.

این مراسم، 16 شهریورماه سال جاری از ساعت 20 الی 22 با حضور یک هزار نفر از دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود به همراه خانواده های آنها در تالار شقایق های برگزار می شود.

همکاران واجد شرایط که کارنامه فرزند خود را در مهلت مقرر تحویل داده اند جهت دریافت دعوتنامه ی این جشن تا یکشنبه 14 شهریورماه از ساعت 10 الی 14 به اداره کل امور فرهنگی مراجعه کنند.