اخبار و رویدادها: گشایش نمایشگاه تخصصی معدن در حاشیه سومین کنگره ملی زغالسنگ

گشایش نمایشگاه تخصصی معدن در حاشیه سومین کنگره ملی زغالسنگ
چهارشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۵- ۱۳:۲۷:۰۱

گشایش نمایشگاه تخصصی معدن در حاشیه  سومین کنگره ملی زغالسنگ

نمایشگاه تخصصی معدن و صنایع وابسته در حاشیه سومین کنگره ملی زغالسنگ ایران به میزبانی دانشکده معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، نمایشگاه تخصصی معدن و صنایع وابسته طی آئینی با حضور مدیران زغالی کشور، مهمانان خارجی و کارشناسان و فعالان بخش معدن کشور در دانشکده معدن، نفت و ژئوفیزیک این دانشگاه افتتاح شد.

در این نمایشگاه، 16 شرکت محصولات خود را در قالب 21 غرفه به نمایش گذاشته اند.

شرکت معادن زغالسنگ البرز شرقی، شرکت معدنی سیمین کک شاهرود، شرکت گوهر رود، شرکت صنعتی و معدنی شمالشرق شاهرود،شرکت زمین سنجش طلوع،شرکت بین المللی ایمن سازان هیرو،شرکت مهندسی دانش فرآوران،شرکت مهندسین مشاور کاوشگران،شرکت خاک انرژی پارس،شرکت خدمات معدنی کوهسار دژ شاهوار،شرکت فراحفاظ آموت،شرکت تامین ابزار معدنی،شرکت صنعتی معدنی کیان معدن پارس،شرکت طراحی معماری حس نو و پارک علم و فناوری استان در نمایشگاه جانبی سومین کنگره ملی زغالسنگ ایران به میزبانی دانشگاه صنعتی حضور دارند.

بوجود آمدن اعتبار جهت معرفی محصولات به طیف گسترده ای از مخاطبین، استقرار محصولات و خدمات جدید،رویارویی با مخاطبین جدید و درک نیازهای آنها، افزایش آگاهی شرکت و نیازسنجی مخاطبین، برقراری ارتباط با شخصیت های برجسته و علمی،ایجاد موقعیت برای شرکت در جلسات آموزشی را از مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه است.

این نمایشگاه همزمان با آغاز کنگره گشایش و تا پایان برگزاری کنگره ادامه دارد.

سومین کنگره ملی زغال سنگ ایران با هدف بررسی جایگاه زغال سنگ در صنایع برتر ایران،آشنایی با آخرین دستاوردهای صنعت معدن زغال سنگ، گسترش ارتباط بین صنایع و دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی منطبق بر نیازهای واحدهای صنعتی و ارائه راهکارهایی برای بهبود و ارتقای وضعیت کنونی این صنعت در دانشکده معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود در حال برگزاری است.

کلمات کلیدی: #سومین کنگره ملی زغالسنگ ایران