اخبار و رویدادها: حضور دانشگاه صنعتی شاهرود در نمایشگاه هفته دولت

حضور دانشگاه صنعتی شاهرود در نمایشگاه هفته دولت
سه شنبه ۲ شهریور ۱۳۹۵- ۱۲:۴۸:۱۲

دانشگاه صنعتی شاهرود در نمایشگاه هفته دولت با عنوان"دستاوردهای دولت تدبیر و امید" که در مجاورت فرمانداری این شهرستان برپا شده حضور فعال دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، نمایشگاه هفته دولت با عنوان"دستاوردهای دولت تدبیر و امید" سه شنبه دوم شهریور با حضور نمایندگان دستگاه های اجرایی شهرستان و همچنین برخی مسئولان محلی در فرمانداری ویژه شهرستان گشایش یافت.

این نمایشگاه شامل 26 غرفه های از دستاوردهای مختلف دستگاه های اجرایی شهرستان، دانشگاه ها،بخشداری ها و شهرداری ها است.

دانشگاه صنعتی شاهرود نیز در این نمایشگاه با داشتن غرفه ای از دستاوردهای علمی پژوهشی، ارتباط با صنعت ،فعالیت های فرهنگی و پروژه های عمرانی شرکت دارد.

علاقمندان می توانند تا 7 شهریور ماه صبح ها از ساعت 9 لغایت 12 و بعدظهر هم از ساعت 17 لغایت 21 از این نمایشگاه واقع در خیابان کارگر،مجاور فرمانداری ویژه شهرستان شاهرود دیدن فرمایند.

کلمات کلیدی: #نمایشگاه #هفته دولت