اخبار و رویدادها: برپایی نمایشگاه تخصصی معدن در حاشیه سومین کنگره ملی زغالسنگ ایران

برپایی نمایشگاه تخصصی معدن در حاشیه سومین کنگره ملی زغالسنگ ایران
یکشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۵- ۱۳:۰۸:۵۰

دبیر اجرایی سومین کنگره ملی زغالسنگ ایران از برپایی نمایشگاه تخصصی معدن و صنایع وابسته در حاشیه این کنگره به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر فرهنگ سرشکی افزود: در حاشیه سومین کنگره ملی زغالسنگ ایران به میزبانی این دانشگاه، نمایشگاه تخصصی معدن و صنایع وابسته در قالب 21 غرفه برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه 16شرکت در نمایشگاه جانبی کنگره ملی زغالسنگ ایران شرکت دارند اظهار داشت: این تعداد شامل شرکت معادن زغالسنگ البرز شرقی، شرکت معدنی سیمین کک شاهرود، شرکت گوهر رود، شرکت صنعتی و معدنی شمالشرق شاهرود،شرکت زمین سنجش طلوع،شرکت بین المللی ایمن سازان هیرو،شرکت مهندسی دانش فرآوران،شرکت مهندسین مشاور کاوشگران،شرکت خاک انرژی پارس،شرکت خدمات معدنی کوهسار دژ شاهوار،شرکت فراحفاظ آموت،شرکت تامین ابزار معدنی،شرکت صنعتی معدنی کیان معدن پارس،شرکت طراحی معماری حس نو و پارک علم و فناوری استان سمنان هستند.

دکتر سرشکی، بوجود آمدن اعتبار جهت معرفی محصولات به طیف گسترده ای از مخاطبین، استقرار محصولات و خدمات جدید،رویارویی با مخاطبین جدید و درک نیازهای آنها، افزایش آگاهی شرکت و نیازسنجی مخاطبین، برقراری ارتباط با شخصیت های برجسته و علمی،ایجاد موقعیت برای شرکت در جلسات آموزشی را از مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه عنوان کرد.

دبیر اجرایی سومین کنگره ملی زغالسنگ ایران خاطر نشان کرد:نمایشگاه تخصصی معدن و صنایع وابسته همزمان با آغاز کنگره گشایش و تا پایان برگزاری کنگره ادامه دارد.

سومین کنگره ملی زغال سنگ ایران با هدف بررسی جایگاه زغال سنگ در صنایع برتر ایران، آشنایی با آخرین دستاوردهای صنعت معدن زغال سنگ، گسترش ارتباط بین صنایع و دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی منطبق بر نیازهای واحدهای صنعتی و ارائه راهکارهایی برای بهبود و ارتقای وضعیت کنونی این صنعت نهم و دهم شهریورماه سال جاری در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

کلمات کلیدی: #نمایشگاه #کنگره ملی زغالسنگ ایران