اخبار و رویدادها: اعزام 76 نفر از دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود به کربلای معلی

اعزام 76 نفر از دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود به کربلای معلی
یکشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۵- ۱۲:۰۲:۱۶

مسئول دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود از اعزام 76 نفر از کارکنان،اساتید و دانشجویان این دانشگاه به سفر زیارتی کربلای معلی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، حجت الاسلام ابوالفضل فندرسکی گفت: تعداد 76 نفر از کارکنان،اساتید و دانشجویان این دانشگاه در قالب دو کاروان 38 نفره به کربلای معلی اعزام می شوند.

وی تصریح کرد: کاروان اول متشکل از 38 نفر کارکنان،اساتید به همراه خانواده و دانشجویان متاهل، 31 مردادماه سال جاری به صورت هوایی اعزام خواهند شد.

حجت الاسلام فندرسکی افزود: کاروان دوم نیز شامل دختران و پسران دانشجوی و برخی کارکنان و اساتید است که 26 شهریور اعزام می شوند.

کلمات کلیدی: #کربلا #دفتر نهاد