اخبار و رویدادها: گردهمایی مدیران فرهنگی دانشگاه های منطقه 9 کشوردردانشگاه صنعتی شاهرود

گردهمایی مدیران فرهنگی دانشگاه های منطقه 9 کشوردردانشگاه صنعتی شاهرود
پنج شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۵- ۱۵:۵۹:۱۲

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی شاهرود از گردهمایی مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های منطقه 9 کشور به میزبانی این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر هادی قربانی با بیان اینکه گردهمایی مدیران و کارشناسان فرهنگی و دانشگاه های منطقه 9 کشور سوم و چهارم شهریور ماه سال جاری به میزبانی این دانشگاه برگزار می شود افزود:هدف از برگزاری این گردهمایی برنامه ریزی جهت افزایش کیفیت و کمیت برنامه های فرهنگی در دانشگاه ها است.

وی تصریح کرد: در این گردهمایی 30 تن از مدیران و مسئولان فرهنگی دانشگاه های استان سمنان، گیلان، یزد، مازندران، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان بلوچستان حضور دارند.

دکتر قربانی بررسی راهکارهای تبلیغ اقتصاد مقاومتی بر گفتمان فرهنگی جامعه،بررسی راهکارهای چگونگی ارتباط موثر با جوانان و دانشجویان و بررسی راهکارهای تقویت کرسی های آزاد اندیشی را از محورهای پنجاه و دومین نشست مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های منطقه 9 کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود دانست.

کلمات کلیدی: #گردهمایی مدیران و کارشناسان فرهنگی منطقه 9 دانشگاه های کشور