اخبار و رویدادها: کشتی گیر دانشگاه صنعتی شاهرود مدال برنز المپیاد ورزشی دانشجویی کشور را به گردن آویخت

چهارشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۵- ۱۱:۱۴:۱۷

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود از کسب مدال برنز توسط کشتی گیر فرنکی کار دانشگاه صنعتی شاهرود در سیزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر علی حسنی افزود: محمد نبی زاده  دانشجوی کشتی گیر فرنگی کار این دانشگاه  در وزن 66 کیلو گرم با غلبه بر حریفان خود مدال برنز سیزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی کشور به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد را از آن خود کرد.

وی تصریح کرد:محمد بادپیما کشتی گیر آزاد وزن 97 کیلو گرم دانشگاه صنعتی شاهرود نیز توانست مقام پنجم این دوره از المپیاد را بدست آورد.

کلمات کلیدی: #سیزدهمین المپباد ورزشی دانشجویی کشور