اخبار و رویدادها: دانشگاه صنعتی شاهرود رتبه اول بخش دانشگاهی مسابقات روباتیک مقدماتی WRO 2016

دانشگاه صنعتی شاهرود رتبه اول بخش دانشگاهی مسابقات روباتیک مقدماتی WRO 2016
یکشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۵- ۱۱:۴۳:۳۶

دبیر اجرایی مسابقات مقدماتی سیزدهمین المپیاد جهانی روباتیک  WRO 2016 با اعلام این خبر گفت: 82 تیم از سراسر کشور پنج شنبه هفتم مردادماه در دانشگاه صنعتی شاهرود در 6 بخش با یکدیگر رقابت کردند.

مهدی نیکزاد افزود: در بخش دانشگاهی از بین ۷ تیم شرکت کننده ( ۲ تیم از دانشگاه صنعتی شاهرود و ۵ تیم از دانشگاه تهران )، دانشگاه صنعتی شاهرود عناوین اول و سوم را از آن خود کرد.

وی افراد حاضر در این دوره از مسابقات را 208 نفر عنوان کرد و افزود: مسابقات در مقاطع مختلف مکانیک (F&M)، جونیور Junior، فوتبالیست  Football، سینیور Senior، آزادOpen و دانشگاهی University با موضوع مدیریت پسماند و تفکیک زباله برگزار خواهد شد.

امین شاکری و مهدی محمدی از تیم « S.U.T Riot» با مربیگری مهدی نیکزاد حائز رتبه اول و محمدعباسی، سینا نظری و مصطفی باقری از تیم  Shahrood RC با مربیگری سیدمحمد بیطرف عنوان سوم این دوره از مسابقات را کسب کردند.

در رده فوتبالیست هم مصطفی سلیمانی و محمد عمیدی اعضاء تیم  Shot از شاهرود عنوان سوم را از آن خود کردند.

شایان ذکر است این تیم ها در صورتی که بتوانند در مرحله نهایی که نوزدهم شهریورماه در تهران برگزار می شود، حد نصاب امتیاز را کسب کنند به مسابقات جهانی اعزام می شوند.

نظرات قبلی (1)