اخبار و رویدادها: اعزام کاروان ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی شاهرود به المپیاد ورزشی کشور

اعزام کاروان ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی شاهرود به المپیاد ورزشی کشور
دوشنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۵- ۱۳:۱۸:۵۴

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود از اعزام کاروان ورزشی دانشجویان دختر این دانشگاه به سیزدهمین المپیاد ورزشی فرهنگی کشور در مشهد مقدس خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر علی حسنی افزود: کاروان ورزشی دانشجویان دختر این دانشگاه به سرپرستی معصومه ناظمی برای شرکت در سیزدهمین المپیاد ورزشی فرهنگی کشور که 27 تیرماه سال جاری در مشهد مقدس برگزار می شود به این شهر اعزام شدند.

وی تصریح کرد: این کاروان متشکل از تیم های فوتسال، والیبال، بسکتبال، بدمینتون، شنا و تکواندو است.

دکتر حسنی اظهار داشت: دانشجویان ورزشکار دانشگاه صنعتی شاهرود سال گذشته در مسابقه دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور با کسب مقام های اول و دوم جواز حضور در المپیاد را بدست آورده بودند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود خاطر نشان کرد: کاروان ورزشی دانشجویان پسر این دانشگاه نیز 11 مردادماه شامل تیم های فوتسال، کشتی، شنا، بسکتبال، دومیدانی، تکواندو و بدمینتون به سیزدهمین المپیاد ورزشی و فرهنگی کشور که در مشهد مقدس برگزار می شود اعزام خواهند شد.