اخبار و رویدادها: معرفی دو عضو کمیته تخصصی تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شاهرود

دوشنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۵- ۱۱:۴۳:۴۳

طی احکام جداگانه ای از سوی رییس دانشگاه صنعتی شاهرود، دو عضو کمیته تخصصی تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی شیمی  و مواد این دانشگاه منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، طی احکام جداگانی از سوی دکتر محمد مهدی فاتح، دکتر مصطفی کاهانی و دکتر مصطفی حاجیان حیدری به عنوان عضو کمیته تخصصی تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی شیمی و مواد این دانشگاه معرفی شدند.

در قسمتی از این احکام آمده است: با عنایت به بند «الف-5» ماده «13» آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی،‌ پژوهشی و فناوری مصوب جلسه 684 شورای عالی انقلاب فرهنگی و پیشنهاد رییس دانشکده به موجب این ابلاغ به مدت دو سال به عضویت شورای تخصصی تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی شیمی و مواد منصوب می شوید.

این حکم می افزاید: امید است با استعانت از خداوند متعال و توجه به برنامه راهبردی دانشگاه و با همفکری و همکاری با سایر اعضای شورا و برنامه ریزی و تدوین سیاست های آموزشی و پژوهشی مناسب زمینه اجرای خط مشی های دانشگاه و موجبات ارتقاء فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشکده را فراهم آورید.