اخبار و رویدادها: انتصاب دو عضو کمیته تخصصی تحصیلات تکمیلی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود

انتصاب دو عضو کمیته تخصصی تحصیلات تکمیلی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۵- ۱۱:۴۲:۵۲

طی احکام جداگانه ای از سوی رییس دانشگاه صنعتی شاهرود دو عضو کمیته تخصصی تحصیلات تکمیلی دانشکده کشاورزی این دانشگاه منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، طی احکام جداگانه ای از سوی دکتر محمد مهدی فاتح، عضویت دکتر علی عباسپور برای دو سال دیگر در کمیته تخصصی تحصیلات تکمیلی دانشکده کشاورزی تمدید و دکتر حجت الله بداقی نیز در سمت عضویت در این کمیته معرفی شد.

در قسمتی از این احکام آمده است: امید است با استعانت از خداوند متعال و توجه به برنامه راهبردی دانشگاه و با همفکری و همکاری با سایر اعضای شورا و برنامه ریزی و تدوین سیاست های آموزشی و پژوهشی مناسب زمینه اجرای خط مشی های دانشگاه و موجبات ارتقاء فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشکده را فراهم آورید.

همچنین طی حکمی از سوی دکتر محمد مهدی فاتح از خدمات دکتر مهدی رضایی در مدت عضویت در کمیته تخصصی تحصیلات تکمیلی دانشکده کشاورزی قدردانی شده است.