اخبار و رویدادها: مسابقه تدارکاتی تیم فوتسال دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود جهت حضور در المپیاد کشوری

شنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۵- ۱۲:۲۸:۰۱

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود از مسابقه تدارکاتی تیم فوتسال دانشجویان این دانشگاه جهت حضور در سیزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کل کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود،دکتر علی حسنی افزود: تیم فوتسال دانشجویان این دانشگاه جهت حضور در سیزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور که یازدهم مردادماه سال جاری در مشهد برگزار می شود در یک مسابقه تدارکاتی مقابل تیم لیگ برتری یاسین پیشروی قم قرار گرفت.

وی تصریح کرد: در این دو دیدار که پنج شنبه و جمعه 24 و 25 تیرماه سال جاری در سالن شهید اکبری شاهرود و سالن فجر دانشگاه صنعتی برگزار شد تیم فوتسال دانشگاه  نتیجه را پنج بر یک و چهار بر دو به حریف خود واگذار کرد.

دکتر حسنی با بیان اینکه این مسابقه به سرمربیگری محمد رضا حیدریان آقای تکنیک آسیا برگزار شد اظهار داشت: مهران اسدیان، علی عجمی، امیرحسین خمسه نژاد، نیما گل مرادی، علی فراشیانی، محمدرضا جلیلی، میثم آقابابایی، محمدرضا بخشیان، مصطفی یگانه، امید کوهی، علی کردلو، حسین کارگر و حسن پیله ور از بازیکنان تیم بودند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود افزود:تیم دانشگاه علی زندی پور مربی باسابقه کشور و حسین فرهادی پور و مسعود خوش صفت را در کادر مربیگری خود دارد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: در حاشیه این بازی ها نیز از آقای حیدریان و انصاری فرد پیشکسوتان این رشته تجلیل و قدردانی شد.