اخبار و رویدادها: انتصاب مدیر گروه آموزشی مهندسی اکتشاف معدن دانشگاه صنعتی شاهرود

انتصاب مدیر گروه آموزشی مهندسی اکتشاف معدن دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۵- ۱۱:۵۶:۱۵

دکتر امین روشندل کاهو به سمت مدیر گروه آموزشی مهندسی اکتشاف معدن دانشگاه منصوب شد.

دکتر محمد مهدی فاتح،رییس دانشگاه صنعتی شاهرود در حکمی دکتر امین روشندل کاهو را به سمت مدیر گروه آموزشی مهندسی اکتشاف معدن این دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود،در حکم دکتر امین روشن دل کاهو که به امضای محمد مهدی فاتح رسید آمده است: با عنایت به تبصره ذیل بند «ب» ماده «8» آئین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری و پیشنهاد رییس دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی به مدت دو سال دیگر به سمت مدیر گروه آموزشی مهندسی اکتشاف معدن منصوب می‌شوید تا بر اساس آئین نامه نسبت به انجام وظایف محوله با هماهنگی و زیر نظر رییس دانشکده اقدام کنید.