اخبار و رویدادها: دانشجوی مهندسی اکتشاف معدن دانشگاه صنعتی شاهرود از رساله دکتری خود دفاع کرد

دانشجوی مهندسی اکتشاف معدن دانشگاه صنعتی شاهرود از رساله دکتری خود دفاع کرد
شنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۵- ۱۰:۲۴:۱۲

فرزاد مرادپوری دانشجوی رشته مهندسی اکتشاف معدن (ژئوفیزیک اکتشافی) دانشگاه صنعتی شاهرود از رساله دکتری خود با «عنوان بهبود روش مهاجرت زمانی معکوس(RTM) جهت تصویرسازی لرزه ای ساختارهای پرشیب» دفاع کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، جلسه دفاع رساله دکتری فرزاد مرادپوری دانشجوی رشته مهندسی اکتشاف معدن این دانشگاه با حضور پروفسور علی مرادزاده به عنوان استاد راهنما و دکتر مهرداد سلیمانی منفرد استاد مشاور ،بیست و سوم تیرماه سال جاری در سالن آمفی تئاتر دانشکده مهندسی معدن،نفت و ژئوفیزیک برگزار شد.

همچنین دکتر محمد علی ریاحی از موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران و دکتر محمد رضا بختیاری از مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت به عنوان داور خارجی ،دکتر امین روشندل کاهو به عنوان داور داخلی و دکتر ابوالقاسم کامکار روحانی به عنوان نماینده تحصیلات تکمیلی دانشگاه در این جلسه حضور داشتند.

مرادپوری در دفاع از رساله دکتری خود گفت:روش RTM جزء مدرن­ترین روش­های تصویرسازی لرزه­ای در اکتشافات نفت و گاز در دنیا بوده که مورد توجه محققین دانشگاه­های مطرح دنیا و همچنین شرکت­های صاحب نام در صنعت نفت و گاز است.

وی تصریح کرد: در این راستا رساله حاضر اولین تحقیق انجام یافته در زمینه بهبود این روش در کشور است.

تاکنون 9 مقاله از رساله فرزاد مرادپوری استخراج شده که 8 مقاله از آنها در مجلات معتبر خارجی و داخلی با نمایه ISI و ISC و در کنفرانسی های بین­ المللی و ملی پذیرفته و یا به چاپ رسیده است.