اخبار و رویدادها: حضور هشت نفر از دانشجویان بسیجی دانشگاه صنعتی شاهرود در طرح ولایت کشوری

حضور هشت نفر از دانشجویان بسیجی دانشگاه صنعتی شاهرود در طرح ولایت کشوری
سه شنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۵- ۱۳:۱۳:۱۹

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود از حضور هشت نفر از بسیجیان این دانشگاه در طرح ولایت کشوری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مبین الدین مردانی با بیان اینکه هشت نفر از دانشجویان بسیجی این دانشگاه در طرح ولایت کشوری حضور دارند افزود: این تعداد بعد از ثبت نام از طریق آزمون و مصاحبه انتخاب شدند.

وی با بیان اینکه این طرح در دو مرحله کشوری و استانی توسط سازمان بسیج دانشجویی برگزار می شود اظهار داشت: دور بیست و یکم این طرح به صورت کشوری از امروز بیست و دوم تیرماه در دانشگاه امام حسین (ع) ویژه آقایان و اردوگاه سید الشهداء آبعلی ویژه خواهران آغاز و به مدت 10 روز ادامه دارد.

مردانی خاطر نشان کرد: در این طرح مبانی اندیشه اسلامی در قالب شش کتاب توسط اساتید حوزه تدریس و در پایان از شرکت کنندگان امتحان کتبی گرفته می شود.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود افزود: مرحله استانی این طرح نیز شهریور ماه سال جاری با شرکت 60 نفر از بسیجیان این دانشگاه در استان قم برگزار خواهد شد.