اخبار و رویدادها: برگزاری اردوی جهادی گروه اسراء دانشگاه صنعتی شاهرود در منطقه خارتوران

برگزاری اردوی جهادی گروه اسراء دانشگاه صنعتی شاهرود در منطقه خارتوران
سه شنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۵- ۱۲:۳۹:۱۱

40 نفر از جهادگران دانشگاه صنعتی شاهرود در قالب گروه"اسراء" به منطقه خارتوران اعزام شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، آیین افتتاح اردوی جهادی گروه اسراء توسط کانون جهادی، بیست و یکم تیرماه سال جاری با حضور دکتر محمد مهدی فاتح رییس دانشگاه، حجت الاسلام ابوالفضل فندرسکی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و مسوولین بسیج دانشجویی استان در مسجد پیامبر اعظم(ص) این دانشگاه برگزار شد.

سخنرانی رییس دانشگاه در رابطه با اهمیت کار جهادی، اجرای برنامه های فرهنگی، پخش کلیپ و همچنین اقامه نماز جماعت از جمله برنامه های این مراسم بود.

در پایان این مراسم 40 نفر از جهادگران دانشگاه صنعتی شاهرود با بدرقه رییس دانشگاه و مسئول دفتر نهاد نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری به منطقه خارتوران اعزام شدند.

به گفته مبین الدین مردانی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود، این اردو از بیست و یکم تیرماه سال جاری آغاز و تا دوم مردادماه به مدت ده روز  ادامه خواهد داشت و در این مدت جهادگران، به انجام فعالیت های فرهنگی، عمرانی و کارآفرینی می پردازند.

وی تصریح کرد: سال گذشته نیز اردوی جهادی این گروه با شرکت 80 نفر در مناطق محروم کالپوش برگزار شده بود.

مردانی در پایان خاطر نشان کرد: نوبت دوم اردوی جهادی گروه اسراء دانشگاه صنعتی شاهرود در شهریورماه سال جاری برگزار خواهد شد.