اخبار و رویدادها: معرفی نفرات برتر مسابقه « رایحه رمضان 4 » در دانشگاه صنعتی شاهرود

معرفی نفرات برتر مسابقه « رایحه رمضان 4 » در دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۵- ۱۱:۲۸:۳۰

نفرات برتر مسابقه "رایحه رمضان 4" در دانشگاه صنعتی شاهرود طی مراسمی با حضور هیات رئیسه و کارکنان این دانشگاه مورد تقدیر قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، در مراسم قرعه کشی مسابقه طرح رایحه رمضان 4" که 15 تیرماه سال جاری در تالار اقاقیای این دانشگاه برگزار شد منیره جلالی از حوزه معاونت دانشجویی، معصومه حیدری از معاونت آموزشی و محمد علی ناصری از حوزه معاونت فرهنگی برنده کمک هزینه سفر به عتبات عالیات شدند.

نفیسه مفیدی از دانشکده برق، ملیحه یعقوبی حوزه ریاست، علی اصغر رحیمی حراست، مصیب پورعلی حوزه ریاست و علی اکبر حسین سعیدی از حوزه معاونت پژوهشی نیز کمک هزینه سفر به مشهد مقدس را به دست آوردند.

طرح رایحه رمضان 4 در قالب سه سری مسابقه از کتاب ادب الهی به مناسبت ماه مبارک رمضان در بین کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد که در مجموع 113 نفر در این مسابقه شرکت کرده بودند.