اخبار و رویدادها: پذیرفته شدن 70 نفر دانشجویان و کارکنان دانشگاه صنعتی  شاهرود در قرعه کشی  عتبات دانشگاهیان

سه شنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۵- ۱۱:۵۸:۰۴

مدیر امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود از پذیرفته شدن اسامی  70 نفر از دانشگاهیان این دانشگاه در قرعه کشی پانزدهمین دوره عتبات دانشگاهیان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر مهدی برادران افزود: از بین  200 نفر از دانشجویان و کارکنان این دانشگاه که در پانزدهمین دوره عتبات دانشگاهیان ثبت نام کرده بودند اسامی 70 نفر پذیرفته شده است.

وی با بیان اینکه این افراد در بازه زمانی اول مرداد تا هشت آبان ماه سال جاری به عتبات اعزام خواهند شد تصریح کرد: زائران دانشگاهی که هوایی اعزام  می شوند می توانند  از تسهیلات یک میلیون و پانصد هزار تومانی و افرادی هم که به صورت زمینی می روند از تسهیلات وام یک میلیون تومانی بدون سپرده گذاری بهره منده شوند.

دکتر برادران افزود: همچنین طبق مصوبه شورای سیاستگزاری ستاد، هر فرد دانشگاهی می تواند همسر و فرزند خود را به عنوان همراه داشته باشد و امکان اعزام پدر و مادر وجود ندارد.

مدیر امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: تسهیلات بانکی، علاوه بر خود متقاضی تنها به یکی از همراهان تعلق می گیرد.

وی خاطر نشان کرد: افراد برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت لبیک به نشانی  www.labbayk.ir مراجعه کنند.