اخبار و رویدادها: درفینال مسابقات بسکتبال جام رمضان: رویارویی تیم بسکتبال دانشگاه صنعتی شاهرود وذغالسنگ البرز شرقی

سه شنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۵- ۰۹:۵۷:۳۹

بازی فینال رقابت های بسکتبال جام رمضان، بین دو تیم دانشگاه صنعتی شاهرود و ذغالسنگ البرز شرقی برگزار شد.

به گزارش روبط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، بازی فینال رقابت های بسکتبال جام رمضان، دوشنبه 14 تیرماه حضور تیم های این دانشگاه، ذغالسنگ البرز شرقی، کالای ورزشی سپهر و باشگاه پدیده دامغان در سالن ورزشی فجر دانشگاه برگزار شد.

در بازی اول دو تیم دانشگاه صنعتی شاهرود و ذغالسنگ البرز شرقی مقابل هم قرار گرفتند که در یک بازی سخت و نفس گیر، تیم ذغالسنگ البرز شرقی توانست با غلبه بر تیم دانشگاه صنعتی شاهرود قهرمان این دوره از مسابقات شده و تیم دانشگاه نیز به کسب مقام دومی بسنده کند.

اما در بازی دوم و در رده بندی، تیم کالای ورزشی سپهر توانست تیم باشگاه پدیده دامغان را مغلوب خود کرده و در سکوی سوم قرار بگیرد.

رقابت های بسکتبال جام رمضان شهرستان شاهرود، از روز یکشنبه 23 خردادماه با حضور هفت تیم دانشگاه صنعتی شاهرود، فروشگاه ورزشی سپهر، شیخ ابوالحسن خرقانی، باشگاه کات شاهرود، باشگاه پدیده دامغان، باشگاه پایدار دامغان و شرکت نفت در سالن تختی شاهرود آغاز  شده و تا شب گذشته ادامه داشت.