اخبار و رویدادها: برگزاری مراسم قرعه کشی طرح رایحه رمضان چهار در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری مراسم قرعه کشی طرح رایحه رمضان چهار در دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۵- ۱۱:۵۴:۰۲

برگزاری مراسم قرعه کشی طرح رایحه رمضان چهار در دانشگاه صنعتی شاهرود

مراسم قرعه کشی طرح رایحه رمضان چهار، سه شنبه 15 تیرماه سال جاری در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مراسم قرعه کشی طرح رایحه رمضان چهار، شامل 3 دوره از مسابقات مطالعاتی از کتاب ارزشمند"ادب الهی تالیف حاج آقا مجتبی تهرانی" شنبه 15 تیرماه سال جاری با حضور رییس دانشگاه، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاون فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه، ساعت 11 و 30 دقیقه در تالار اقاقیا برگزار می شود.

دو کمک هزنیه سفر به کربلای معلی به صورت فردی و پنج کمک هزینه سفر به مشهد مقدس به صورت خانوادگی از هدایای این دوره از مسابقه است.

طرح رایحه رمضان 4 شامل چهار دوره مسابقات مطالعاتی در موضوعات تربیت در محیط خانوادگی، رفاقتی، آموزشی، شغلی، حیاء در بعد تربیت و مربیان تربیت از جزوه تربیت کتاب «ادب الهی» مرحوم آیت الله آقا مجتبی تهرانی است.

این طرح به صورت هفتگی برگزار و هر هفته بخشی از جزوه از طریق کارتابل ارسال و در پایان هفته آزمون مربوط به آن برگزار می  شد.

کتاب « ادب الهی» شامل 150 جلسه درس مرحوم آیت الله حاج آقا مجتبی تهرانی (ره) است.