اخبار و رویدادها: موفقیت دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود در بیست و یکمین دوره المپیاد دانشجویی کشور

یکشنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۵- ۱۲:۱۷:۱۴

دو دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود موفق به کسب رتبه های برتر در مرحله اول بیست و یکمین دوره المپیاد دانشجویی کشور در رشته های مهندسی کامپیوتر و فیزیک شدند.

فائزه خرم و زهرا رحیم زاده دانشجویان رشته های کامپیوتر و فیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود در مرحله اول المپیاد دانشجویی در قطب 3 دانشگاهی موفق به کسب رتبه های برتر شده و جواز حضور در مرحله نهایی را کسب کردند.

مرحله نهایی المپیاد اواخر تیرماه سال جاری با حضور منتخبین مرحله اول در تهران برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است مرحله اول المپیاد دانشجویی هر ساله در 16 رشته و 8 قطب دانشگاهی در کشور برگزار می شود و دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود در المپیاد قطب 3 دانشگاهی که شامل 14 دانشگاه استان های خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سمنان به مرکزیت دانشگاه فردوسی مشهد می باشد، حضور پیدا کردند.