اخبار و رویدادها: اعلام برندگان مسابقه تلگرامی ضیافت نور در دانشگاه صنعتی شاهرود

اعلام برندگان مسابقه تلگرامی ضیافت نور در دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۵- ۱۲:۵۳:۲۹

اعلام برندگان مسابقه تلگرامی ضیافت نور در دانشگاه صنعتی شاهرود

سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود،اسامی برندگان مسابقه تلگرامی ضیافت نور در این دانشگاه را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، حجت الاسلام ابوالفضل فندرسکی افزود: به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان هر روز یک سوال قرآنی در کانال تلگرامی telegram.me/nahad_shahrood بارگذاری می شد.

وی تصریح کرد: شرکت کنندگان در این مسابقه پاسخ سوال را با ذکر نام، نام خانوادگی و شماره شناسنامه در ساعت 8 الی 10 صبح روز بعد به آی دی @nahad_SUTارسال می کردند که در نهایت 11 نفر به عنوان برنده اعلام شدند.

حجت الاسلام فندرسکی گفت: محمد شاه علی، احسان شریفی، محمد ایرجی، آرش یزدانی، ملیحه یعقوبی، حسین مصلحی پور، منیره قرایی، معصومه اشرفی، فرشته فرومدی، معصومه حیدری و مریم امینی گرمنی نفرات برتر مسابقه تلگرامی ضیافت نور در دانشگاه صنعتی شاهرود هستند.

وی خاطر نشان کرد: این افراد جهت دریافت هدایا از تاریخ 19 تیرماه به دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم هبری در دانشگاه مراجعه کنند.