اخبار و رویدادها: دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان سه هزار و 425 داوطلب کنکور سراسری

دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان سه هزار و 425 داوطلب کنکور سراسری
شنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۵- ۱۲:۳۸:۳۷

دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان سه هزار و 425 داوطلب کنکور سراسری

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: آزمون سراسری با شرکت سه هزار و 425 داوطلب همزمان با سراسر کشور در این دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود،دکتر ناصر گودرزی افزود: آزمون سراسری موسسات و دانشگاه های دولتی 95 با شرکت سه هزار و 425 داوطلب پنج شنبه و جمعه 24 و 25 تیر ماه سال جاری در دو نوبت صبح و بعد ازظهر در این دانشگاه برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه این آزمون در دو حوزه دانشکده صنایع و مدیریت و دانشکده فیزیک این دانشگاه برگزار می شود اظهار داشت: صبح روز پنج شنبه 615 داوطلب گروه آزمایشی علوم ریاضی و 611 داوطلب رشته علوم انسانی و عصر پنج شنبه 122 داوطلب در رشته هنر با هم به رقابت می پردازند.

دکتر گودرزی افزود: صبح جمعه هم دو هزار و 438 داوطلب علوم تجربی و عصر این روز نیز 369 داوطلب زبان های خارجه با هم رقابت می کنند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شاهرود خاطر نشان کرد: آزمون سراسری سال 95 همزمان با سراسر کشور در حوزه های امتحانی استان سمنان شامل شهرستان های سمنان، شاهرود، دامغان و گرمسار برگزار می شود.