اخبار و رویدادها: بازی تیم های منتخب بسکتبال پیشکسوتان دانشگاه صنعتی شاهرود و شهرستان

بازی تیم های منتخب بسکتبال پیشکسوتان دانشگاه صنعتی شاهرود و شهرستان
یکشنبه ۶ تیر ۱۳۹۵- ۱۲:۱۵:۳۷

یک دوره مسابقه بین تیم منتخب پیشکسوتان بسکتبال دانشگاه صنعتی شاهرود و تیم  پیشکسوتان شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، یک دوره بازی بین تیم پیشکسوتان بستکبال این دانشگاه با تیم پیشکسوتان شهرستان، شنبه پنجم تیرماه به مناسبت ماه مبارک رمضان در سالن انقلاب دانشگاه برگزار شد.

در پایان این مسابقه که بازیکنان آن به یاد روزهای قدیم در کنار هم گرد آمده بودند تا به جوانان امروز ورزش بسکتبال درس جوانمردی، اخلاق و رفاقت بدهند، تیم منتخب پیشکسوتان شهرستان توانست با نتیجه 60 بر 42 تیم پیشکسوتان دانشگاه صنعتی شاهرود را مغلوب خود کند.

رقابت های بسکتبال جام رمضان شهرستان، از روز یکشنبه 23 خردادماه با حضور هفت تیم دانشگاه صنعتی شاهرود، فروشگاه ورزشی سپهر، شیخ ابوالحسن خرقانی، باشگاه کات شاهرود، باشگاه پدیده دامغان، باشگاه پایدار دامغان و  شرکت نفت در سالن تختی شاهرود آغاز شده است.