اخبار و رویدادها: پیشرفت عملیات پروژه ساخت خوابگاه دختران در دانشگاه صنعتی شاهرود

پیشرفت عملیات پروژه ساخت خوابگاه دختران در دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۵- ۰۱:۰۱:۱۵

دکتر محمد مهدی فاتح رییس دانشگاه صنعتی شاهرود از پروژه ساخت خوابگاه دختران دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،دکتر فاتح در بازدید از پروژه ساخت خوابگاه دختران دانشگاه از نزدیک در جریان پیشرفت فیزیکی این پروژه قرار گرفت. وی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه گفت: این پروژه که به همت کمک های با برکت و مشارکت های خیرخواهانه اعضای هیات علمی دانشگاه و خیرین شکل گرفت ، بخوبی پیشرفت داشته است و هم اکنون عملیات اجرای اسکلت بتونی طبقه همکف آن اجرا می شود. انتظار می رود که اسکلت بتنی این خوابگاه تا پایان مهرماه تکمیل شود.

لازم به ذکر است که در اقدامی شکوهمند و داوطلبانه، اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود تقبل کردند که با پرداخت مستمر درصدی از حقوق ماهیانه خود، بنای  یک خوابگاه برای دختران را پایه گذاری کردند. تا کنون 180 نفر عضو هیات علمی در این کار خیر مشارکت نموده اند.

کلمات کلیدی: #خوابگاه دختران دانشگاه