اخبار و رویدادها: دومین کنفرانس ملی ژئومکانیک نفت با همکاری دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود

دومین کنفرانس ملی ژئومکانیک نفت با همکاری دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۵- ۱۱:۴۴:۵۵

دومین کنفرانس ملی ژئومکانیک نفت با همکاری دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود

دومین کنفرانس ملی ژئومکانیک نفت با همکاری انجمن ژئومکانیک نفت ایران، مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دومین کنفرانس ژئومکانیک نفت با مشارکت انجمن ژئومکانیک نفت ایران، مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت و این دانشگاه، پنجم الی هفتم  بهمن ماه سال جاری در محل مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت برگزار خواهد شد.

دکتر احمد رمضان زاده رئیس دومین کنفرانس ملی ژئومکانیک نفت، افزایش سطح دانش فنی و علمی کاربرد ژئومکانیک در نفت، بررسی اهمیت و نقش مطالعات ژئومکانیکی در تولید صیانتی، بررسی فناوری های نوین در طراحی، تحلیل و بهره برداری از چاه‌ها و مخازن هیدروکربوری، ثبت تجربیات و مستندسازی پژوهش های مرتبط با موضوعات کنفرانس از مهم ترین اهداف برگزاری این همایش عنوان کرد.

وی تصریح کرد: آشنایی و دستیابی به آخرین دستاوردها و تکنولوژی های پیشرفته جهان، ایجاد بستری مناسب برای هم اندیشی دست اندرکاران مرتبط با طرح های ژئومکانیک نفت و شناسایی و معرفی کاربردهای علم ژئومکانیک در صنایع نفت و گاز را می توان از دیگر اهداف برگزاری دومین کنفرانس ملی ژئومکانیک نفت برشمرد.

دکتر احمد رمضان زاده اظهار داشت: پژوهشگران می‌توانند مقالات خود را از طریق سامانه ارسال مقالات به یکی از زبان‌های فارسی یا انگلیسی ارسال کنند.

رئیس دومین کنفرانس ملی ژئومکانیک نفت تصریح کرد: به منظور تسهیل در فرآیند داوری مقالات نویسندگان باید نسبت به ارسال چکیده مقاله بدون نام نویسندگان، چکیده مقاله همراه با نام نویسندگان، اصل مقاله بدون نام نویسندگان و اصل مقاله همراه با نام نویسندگان اقدام کنند.