اخبار و رویدادها: برگزاری جشن فارغ التحصیلی دانشجویان تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری جشن فارغ التحصیلی دانشجویان تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۵- ۱۲:۱۵:۳۴

29 نفر از دانشجویان وردی 91 رشته تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود پایان دانش آموختگی خود را جشن گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، آئین جشن فارغ التحصیلی 29 نفر از دانشجویان تربیت بدنی با حضور رییس و اعضای هیات علمی این دانشگاه در تالار اقاقیا برگزار شد.

رییس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود در این مراسم ضمن تبریک به دانشجویان اظهار داشت: خوشحال هستیم که شما دانشجویان توانستید مقطع کارشناسی را با موفقیت پشت سر بگذارید.

دکتر علی یونسیان افزود: اگر انسان می خواهد در زندگی موفق باشد باید با اتکا به مهارت ها و توانمندی های خود به دنبال ایجاد کارآفرینی و بهره گیری از استعدادهای خود باشد.

پخش کلیپ، اجرای مسابقه، پخش موسیقی و اهدای لوح از جمله برنامه های این مراسم بود.