اخبار و رویدادها: آیین ترتیل خوانی و تفسیر قرآن کریم در دانشگاه صنعتی شاهرود

آیین ترتیل خوانی و تفسیر قرآن کریم در دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۵- ۱۲:۱۲:۵۷

آیین ترتیل خوانی و تفسیر قرآن کریم در دانشگاه صنعتی شاهرود

آیین ترتیل خوانی قرآن کریم به مناسبت ماه مبارک رمضان در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، جلسه تفسیر و قرائت ترتیل قرآن کریم به مناسبت ماه مبارک رمضان هر روز بعد از نماز ظهر و عصر در مسجد پیامبر اعظم (ص) این دانشگاه برگزار می شود.

با توجه به اهمیت و تاکید بر تلاوت همراه با تدبر در قرآن کریم در ماه مبارک رمضان ماه نزول قرآن، دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود، برنامه تفسیر قرآن کریم با سخنرانی حجت الاسلام قضایی، برگزاری مسابقه نسیم رحمت از همان سخنرانی و جزءخوانی قرآن کریم را  هر روز به مدت 45 دقیقه با قرائت نصف جزء از این کتاب آسمانی توسط احمد خدابخشیان و محمدمهدی وفائی نژاد از اساتید قرآن و قاریان ممتاز شهرستان شاهرود، برنامه ریزی کرده است.

همچنین دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در نظر دارد همزمان با برگزاری جشن میلاد امام حسن مجتبی(علیه السلام)، اول تیرماه سال جاری مقارن با 15 ماه مبارک رمضان از فعالین فرهنگی ،کانون ها و مجموعه های فرهنگی این واحد تقدیر نماید.