اخبار و رویدادها: برگزاری طرح «رایحه رمضان 4» در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری طرح «رایحه رمضان 4» در دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۵- ۱۱:۳۰:۵۷

مدیر امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود از برگزاری طرح رایحه رمضان 4 شامل دوره مسابقات مطالعاتی در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر مهدی برادران افزود: طرح رایحه رمضان 4 شامل چهار دوره مسابقات مطالعاتی در موضوعات تربیت در محیط خانوادگی، رفاقتی، آموزشی، شغلی، حیاء در بعد تربیت و مربیان تربیت از جزوه تربیت کتاب «ادب الهی» مرحوم  آیت الله آقا مجتبی تهرانی است.

وی با بیان اینکه این طرح به صورت هفتگی برگزار می شود اظهار داشت: هر هفته بخشی از جزوه از طریق کارتابل ارسال و در پایان هفته آزمون مربوط به آن برگزار می شود.

برادران اظهار داشت: کتاب « ادب الهی» شامل 150 جلسه درس مرحوم آیت الله حاج آقا مجتبی تهرانی (ره) است.

مدیر امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود خاطر نشان کرد:  طبق روال سال های گذشته در پایان ماه مبارک رمضان قرعه کشی از بین افراد برتر برگزار و به افراد منتخب، جوایز معنوی ارزنده ای شامل کمک هزینه سفر به کربلای معلی (به صورت فردی) و مشهد مقدس (به صورت خانوادگی) اهدا خواهد شد.