اخبار و رویدادها: اعلام کلاس های ورزشی فرزندان کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود درتابستان

اعلام کلاس های ورزشی فرزندان کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود درتابستان
شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۵- ۱۱:۲۰:۱۴

اعلام کلاس های ورزشی فرزندان کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود درتابستان

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود برنامه کلاس های ورزشی فرزندان کارکنان این دانشگاه در تابستان سال جاری را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر علی حسنی افزود: کلاس های آموزشی رشته های ورزشی فرزندان کارکنان این دانشگاه غیر از رشته شنا از 20خردادماه سال جاری آغاز و تا 20 شهریورماه ادامه دارد.

وی با اعلام کلاس های آموزشی ویژه پسران اظهار داشت: رشته ژیمناستیک شنبه، دوشنبه و چهارشنبه هر هفته از ساعت 8 و 30 دقیقه الی 10 در سالن فجر، فوتبال یا فوتسال یکشنبه، سه شنبه و پنج شنبه ها از ساعت 8 و 30 دقیقه الی 10 در زمین چمن یا سالن فجر، بدمینتون یا والیبال یکشنبه، سه شنبه و پنج شنبه ساعت 10 الی 12 سالن انقلاب و رشته بسکتبال هم شنبه و دوشنبه هر هفته از ساعت 8 و 30 الی 10 صبح در سالن فجر برگزار خواهد شد.

دکتر حسنی افزود: رشنه شنا آموزشی ویژه پسران 16 الی 18 سال نیز شنبه، دوشنبه و چهارشنبه هر هفته ازساعت 10 الی 12 در استخر نشاط برگزار می شود.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: کلاس های آموزشی فرزندان دختر هم از یکشنه 20 خردادماه آغاز و تا 20 شهریور ادامه دارد.

وی گفت: ژیمناستیک دختران روزهای یکشنبه،سه شنبه و پنج شنبه از ساعت 8 و 30 دقیقه صبح الی 10 در سالن فجر برگزار خواهد شد.

دکتر حسنی افزود: رشته های بدمینتون هم شنبه، دوشنبه و چهارشنبه  از ساعت 16 الی 18 در سالن بدمینتون و والیبال شنبه، دوشنبه و چهارشنبه از ساعت 10 الی 12 در سالن حجاب خوابگاه برگزار می شود.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود خاطر نشان کرد: شنا آموزشی فرزندان دختر یکشنبه، سه شنبه و پنج شنبه ها  از ساعت 10 الی 12 در استخر نشاط برگزار خواهد شد.