اخبار و رویدادها: برگزاری جلسه سخنرانی ManagingLarge Scale Thin Client Networks در دانشگاه صنعتی شاهرود

دوشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۵- ۱۵:۳۸:۰۶

جلسه سخنرانی ManagingLarge Scale Thin Client Networks با حضور کارشناس شرکت unicon شهرکارلسروهه آلمان در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، جلسه سخنرانی ManagingLarge Scale Thin Client Networks به همت دانشکده کامپیوتر و فناوری اطلاعات و با حضور Jan Bungeroth،کارشناس شرکت unicon شهرکارلسروهه آلمان، 16 خردادماه با شرکت دانشجویان کامپیوتر در تالار اقاقیا این دانشگاه برگزار شد.

آشنایی دانشجویان مهندسی کامپیوتر و رشته های مرتبط با زمینه های کاری نو و چالش های روز بازار کار اروپا در زمینه فناروی اطلاعات از مهم ترین اهداف برگزاری این جلسه بود.

Jan Bungeroth در این جلسه ضمن معرفی یک سیستم نرم افزار جهت مدیریت سیستم های Thin Client به نحوه مدیریت و رشد و ارتقاء شرکت های آلمانی اشاره و رمز موفقیت آنها را تمرکز بر یک محصول و سعی در ارتقاء آن تا رسیدن به بهترین محصول در عرصه جهانی معرفی کرد.