اخبار و رویدادها: صعود تیم کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود به قله شاهوار

صعود تیم کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود به قله شاهوار
دوشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۵- ۱۲:۳۳:۰۶

صعود تیم کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود به قله شاهوار

سرپرست تیم کوهنوردی کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود از صعود 14 نفره کارکنان این دانشگاه به قله چهار هزار متری شاهوار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، یوسف محسنی راد افزود: 14 نفر از کارکنان مرد این دانشگاه، 13 خردادماه به مناسبت سالگرد ارتحال حضرت امام (ره)، قله سه هزار و نهصد و پنجاه متری شاهوار را فتح کردند.

وی تصریح کرد:شرکت کنندگان، به مدت پنج ساعت مسیر دره تاش تا قله را طی و پس از فتح قله از مسیر قطار زرشک برگشتند.

محسنی راد با بیان اینکه هر ماه برنامه کوهنوردی کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود اظهار داشت: برنامه بعدی این تیم بعد از ماه مبارک رمضان و در خارج از استان برگزار خواهد شد.

دکتر علیرضا احمدی فر، مهدی اخیانی، غلامرضا یاقوتی، شاهین شاکری، وحید موتابیان،علی اصغر شاهسوار، منصور قاسمیان، محمد بداغی، علی نادمی، موسی الرضا عرب اسدی، منصور رضایی، امیر یونسیان، حسن کاووسی و یوسف محسنی راد در این برنامه شرکت داشتند.