اخبار و رویدادها: پایان نمایشگاه «معماری و پست مدرن» در دانشگاه صنعتی شاهرود

پایان نمایشگاه «معماری و پست مدرن» در دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۵- ۱۱:۴۵:۱۸

پایان نمایشگاه «معماری و پست مدرن» در دانشگاه صنعتی شاهرود

دومین نمایشگاه تخصصی انجمن علمی معماری با عنوان « معماری و پست مدرن » به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، آئین اختتامیه دومین نمایشگاه تخصصی انجمن علمی معماری با عنوان « معماری و پست مدرن » با حضور رییس و اعضای هیات علمی  دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی در محل این دانشکده برگزار شد.

مراسم اختتامیه نمایشگاه تخصصی معماری با موضوعیت «معماری مدرن وپست مدرن» در تاریخ یازدهم خردادماه با حضور رییس این دانشکده و اعضای هیئت علمی و انجمن علمی در دانشکده معماری و شهرسازی برگزار شد.

دکتر مسعود طاهری طی سخنانی ضمن تشکر از اعضای انجمن علمی در برپایی نمایشگاه و اساتید دانشکده، به اهمیت برگزاری نمایشگاه در یادگیری کار تیمی و گروهی اشاره نمود.

رییس دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی همچنین در مورد توجه به نوع مخاطب و هدف گذاری در برپایی نمایشگاه های آتی مطالبی را نیز بیان کرد.

در این مراسم ضمن قدردانی و تشکر از اعضای انجمن فعلی و معرفی اعضای جدید در سال آینده، از سمیه خجسته، عاطفه نادمی، وحیده شاهینی و مهشید ابراهیمی دانشجویان ممتاز این دانشکده و محمد امین یادگاری، نفیسه کنعانی و هدیه غنی پور برگزیدگان مسابقات طراحی برگزار شده توسط گروه معماری تجلیل شد.

در پایان این مراسم از کارمند بازنشسته محمدمهدی رنجی به پاس خدمات چندین ساله وی در این دانشکده تجلیل و قدردانی شد.