اخبار و رویدادها: آغاز ثبت نام اردوی جهادی گروه اسراء دانشگاه صنعتی شاهرود

آغاز ثبت نام اردوی جهادی گروه اسراء دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۵- ۱۲:۴۹:۵۳

آغاز ثبت نام اردوی جهادی گروه اسراء دانشگاه صنعتی شاهرود

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود از آغاز ثبت نام  نوبت اول اردوی جهادی گروه اسراء این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مبین  الدین مردانی افزود:  نوبت اول اردوی جهادی تابستان گروه اسراء این دانشگاه 20 الی 30 تیرماه درمناطق محروم استان سمنان برگزار می شود.

وی با بیان اینکه همزمان با فرا رسیدن ایام تعطیلات تابستان و اوقات فراغت دانشجویان، ثبت نام برای شرکت در اردوی های جهادی دانشجویی آغاز می شود اظهار داشت: در همین راستا گروه جهادی اسراء دانشگاه صنعتی شاهرود ثبت نام نوبت اول اردوی خود را آغاز کرده است.

مردانی اظهار داشت: دانشجویان دختر و پسر علاقه مند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تلفن 09011484140 تماس بگیرند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود تصریح کرد: سال گذشته نیز اردوی جهادی این گروه با شرکت 80 نفر در مناطق محروم کالپوش برگزار شده بود.

وی در پایان خاطر نشان کرد: نوبت دوم اردوی جهادی گروه اسراء دانشگاه صنعتی شاهرود در شهریورماه سال جاری برگزار خواهد شد.