اخبار و رویدادها: تشریح گزارش عملکرد مؤسسه فرهنگی رفاهی کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود

تشریح گزارش عملکرد مؤسسه فرهنگی رفاهی کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۵- ۱۰:۲۹:۲۱

مدیر عامل موسسه فرهنگی رفاهی کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود، عملکرد این موسسه طی سال گذشته را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر علی یونسیان به مناسبت برگزاری مجمع عمومی سالیانه ضمن ارائه گزارش عملکرد فعالیت های موسسه فرهنگی رفاهی کارکنان این دانشگاه طی سال گذشته افزود: ارائه خدمات فرهنگی و رفاهی و پیشبرد امور مربوط به شرکت حمل و نقل از جمله فعالیت های این موسسه طی سال گذشته بوده است.

وی تصریح کرد: طی 4 ماهه ابتدای سال 94 ، مؤسسه در خصوص بیمه تکمیلی درمان کارکنان فعالیت های خود را طبق سنوات گذشته به انجام رسانیده و با صلاحدید دانشگاه این وظیفه سنگین از دوش مؤسسه برداشته شد.

دکتر یونسیان افزود: همچنین با تلاش هیأت مدیره مبلغ 32,000,000 ریال پرداخت شده توسط مؤسسه به اداره دارایی شهرستان از طریق شرکت بیمه آسیا به حساب مؤسسه برگشت داده شد.

مدیر عامل موسسه فرهنگی رفاهی کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: علاوه بر آن، پرونده های بلاتکلیف از سال 90 مربوط به قرارداد با بیمه آسیا شعبه گرگان به مبلغ 28,000,000 ریال از طریق شعبه شاهرود تسویه و به حساب اعضا واریز شد.

وی، اهداء هدیه 600,000 (ریالی) به اعضاء حاضر در جلسه مجمع عمومی سال 94، برگزاری اردوی یک روزه جنگل ابر در سال 94، قرارداد تخفیف 50 درصدی بابت ورودی باغ اورس جهت استفاده اعضای مؤسسه و افراد خانواده، قرارداد تخفیف 50 درصدی با انجمن خوشنویسان شهرستان جهت استفاده از کلاس های این انجمن ویژه اعضای مؤسسه و افراد خانواده، صدور کارت تخفیف خرید (برین کارت) برای تمامی اعضای مؤسسه، قرارداد خرید مبل از هخامنش در اقساط 4 تا 8 ماهه ( بدون سود ) ویژه کارکنان و اعضای هیأت علمی، هماهنگی با کالای پزشکی رازی جهت ارائه تخفیف 10 درصدی ویژه اعضای مؤسسه و برگزاری بیش از 40 جلسه هیات مدیره را از دیگر برنامه ها و خدمات رفاهی این موسسه برشمرد.

دکتر یونسیان تصریح کرد: با صلاحدید هیأت مدیره مؤسسه کانکس پردیس از اول مهرماه سال 94 تا اول تیرماه سال جاری به مدت 9 ماه با مبلغ 3,000,000 ریال بصورت ماهیانه و آژانس پردیس مرکزی در همان تاریخ فوق به مبلغ 2,400,000 ریال اجاره داده شد.

دکتر یونسیان تصمیم گیری در خصوص خرید زائر سرا در مشهد مقدس را از دیگر اقدامات موسسه فرهنگی رفاهی کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود در سال 94 عنوان کرد و افزود: تاکنون حدود 25 نفر در این طرح ثبت نام کرده اند.

شایان ذکر است جلسه مجمع عمومی مؤسسه فرهنگی رفاهی کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود سه شنبه 11 خرداد از ساعت 15 در تالار شقایق های دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می گردد.