اخبار و رویدادها: دانشجویان کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود دانش آموختگی خود را جشن گرفتند

دانشجویان کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود دانش آموختگی خود را جشن گرفتند
دوشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۵- ۱۲:۰۲:۰۴

دانشجویان کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود دانش آموختگی خود را جشن گرفتند

108 نفر از دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود پایان دانش آموختگی خود را جشن گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، جشن دانش آموختگی 108 نفر از دانشجویان رشته های مهندسی علوم آب، مهندسی علوم خاک، مهندسی زراعت، اصلاح نباتات و باغبانی  گیاه پزشکی  دانشکده کشاورزی با حضور اساتید،کارشناسان و اعضای هیات علمی این  دانشکده در تالار شقایق های دانشگاه برگزار شد.

دکتر محمد رضا عامریان رییس دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود در این آئین ضمن تبریک به دانشجویان بر اهمیت علم اندوزی و کارآفرینی تأکید کرد و گفت:پیدایش علم و دانش با خلقت انسان برابری می کند و همواره بشر در صدد آن بوده که بفهمد و درک کند.

وی تصریح کرد: علم و دانش در زندگی انسان دارای جایگاه ویژه ای بوده و انسان را توانا می کند که آینده را همان گونه که می خواهد بسازد.

دکتر عامریان همچنین با تاکید بر اهمیت کارآفرینی در جامعه امروز اظهار داشت: یکی از ویژگی های بارز اقتصاد امروز، تغییرات سریع بوده و کار آفرینی یکی از شرایط توسعه اقتصاد پویا و توسعه آن به حساب می آید.

اجرای موسیقی، اجرای مسابقه، اهدای لوح تندیس و برش کیک از جمله برنامه های این مراسم بود.

sh (4)