اخبار و رویدادها: اختتامیه جشنواره و نمایشگاه دانشگاه پاک، دانشجوی سالم در دانشگاه صنعتی شاهرود

اختتامیه جشنواره و نمایشگاه دانشگاه پاک، دانشجوی سالم در دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۹ خرداد ۱۳۹۵- ۰۹:۰۳:۳۹

اولین جشنواره و نمایشگاه دانشگاه پاک، دانشجوی سالم با تأکید بر دانشگاه عاری از دخانیات پس از 4 روز فعالیت به کار خود پایان داد.

مراسم اختتامیه این نمایشگاه که 6 خرداد ماه با حضور جمعی از مسئولین شهرستان شاهرود، کارکنان و اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود در تالار اقاقیا برگزار شد معاون دانشجویی این دانشگاه با اشاره به ضرورت توجه گسترده مسئولین به پیشگیری از مصرف مواد دخانی و روانگردان اظهار داشت: در صورت غفلت از این مهم، عوارض و عواقب خطرناکی دامنگیر نسل جوان خواهد شد.

دکتر رمضان رمضانی با تقدیر از مدیریت و پرسنل مرکز مشاوره دانشگاه به خاطر برگزاری موفق این نمایشگاه از کلیه نهادها و دستگاه های اجرایی که در برپایی این نمایشگاه با مرکز مشاوره همکاری نمودند، تشکر و قدردانی کرد.

اجرای موسیقی سنتی، اجرای ورزش باستانی، اهداء تندیس به غرفه داران و اهداء جوایز به برندگان مسابقات از جمله برنامه های این مراسم بود.