اخبار و رویدادها: سفر کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود به دشت شقایق های کالپوش

سفر کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود به دشت شقایق های کالپوش
شنبه ۱ خرداد ۱۳۹۵- ۱۵:۴۴:۴۰

سفر کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود به دشت شقایق های کالپوش

رئیس هیات مدیره موسسه فرهنگی رفاهی کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود از برگزاری تور یک روزه کارکنان این دانشگاه به دشت شقایق های کالپوش و شرکت در هفتمین جشنواره فرهنگی هنری دشت شقایق ها با همکاری دفتر خدمات گردشگری و جهانگردی نینوا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، احمد خدابخشیان افزود: 160 نفر از اعضای مؤسسه فرهنگی رفاهی کارکنان دانشگاه و خانواده های آنها، جمعه 31 اردیبهشت ماه سال جاری در اردوی یک روزه سفر به دشت شقایق های کالپوش شرکت کردند.

وی شرکت در جشنواره و بازدید از مناطق نمونه گردشگری کالپوش از جمله جنگل دشت شاد و دشت شقایق ها را از جمله برنامه های این اردوی یک روزه ذکر کرد.

منطقه کالپوش در 140 کیلومتری شمال میامی واقع است. این منطقه سرسبز و خوش آب و هوا با 14 هزار هکتار جنگل، 30 هزار هکتار مرتع و 34 هزار هکتار مزارع زیر کشت با بارندگی کافی و اراضی مستعد برای کشاورزی و جنگلداری، در فصل بهار با دشت های مملو از گل شقایق و در شهریور ماه با گل های آفتابگردان و مناظر زیبا پذیرای گردشگران است.