اخبار و رویدادها: انتصاب اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود

انتصاب اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۱۷:۰۴:۳۵

طی احکام جداگانه از سوی معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود اعضای شورای صنفی دانشجویان منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، طی  احکام جداگانه ای از سوی معاون دانشجویی این دانشگاه، اعضای شورای صنفی به مدت یک سال منصوب شدند.

در این حکم آمده است: با استناد به آیین نامه شوراهای صنفی-رفاهی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور و پیرو برگزاری انتخابات با شکوه شورای صنفی-رفاهی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود توسط کمیته اجرایی در چهاردهم اردیبهشت ماه سال جاری  و تایید انتخابات توسط کمیته نظارت در تاریخ 25 اردیبهشت، جنابعالی عنوان عضو اصلی شورای صنفی-رفاهی دانشجویان به مدت یک سال منصوب می شوید.

این حکم می افزاید: امید است به حول قوه الهی با محوریت قوانین و مقررات جاری و با همکاری و همفکری دیگر اعضا و تعامل مناسب با حوزه دانشجویی در پیشبرد هر چه بهتر امور موفق باشید.

ایمان پورصفایی و سارینا سرفرازی مقدم با 870 رای،میلاد جلایی خالدی با 862 رای، شکیبا غفاری مهر با 849 رای، رامین شهبازی با 848 رای، سروش امان الهی با 847 رای و محمد باباخانی با 846 رای به عنوان اعضای اصلی شورای صنفی دانشگاه صنعتی شاهرود به مدت یک سال منصوب شدند.