اخبار و رویدادها: اعلام نتایج نهایی انتخابات شورای صنفی دانشگاه صنعتی شاهرود

اعلام نتایج نهایی انتخابات شورای صنفی دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۱۶:۵۹:۰۵

اعلام نتایج نهایی انتخابات شورای صنفی دانشگاه صنعتی شاهرود

مدیر امور دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود، نتایج نهایی انتخابات شورای صنفی این دانشگاه را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر حجت احسنی طهرانی نتایج انتخابات شورای صنفی این دانشگاه که پانزدهم اردیبهشت ماه به صورت اینترنتی برگزار شد را را اعلام کرد.

وی تصریح کرد: در این دوره از انتخابات که با شرکت یک هزار و 155 نفر برگزار شد،از میان 19 کاندید، هفت نفر با رای اکثریت آراء به عنوان اعضای اصلی شورای صنفی دانشگاه صنعتی شاهرود انتخاب شدند.

دکتر احسنی طهرانی اظهار داشت:  از میان یک هزار و 155 آراء ماخوذه ایمان پورصفایی و سارینا سرفرازی مقدم با 870 رای،میلاد جلایی خالدی با 862 رای،شکیبا غفاری مهر با 849 رای،رامین شهبازی با 848 رای، سروش امان الهی با 847 رای و محمد باباخانی با 846 رای بالاترین آراء را کسب کردند.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود افزود: جمشید کرمانی کوشه با 202 رای،مریم عرب 196 رای،موسی قوام صفت 178 رای،سید مهدی ابراهیمی176 رای،پریسا ناصری 171 رای،امیرالله دادی غیاث آبادی 143 رای،امیر علی امیر اطهر 135 رای،مهرداد مهدوی خواه 93 رای،مهدی صالح آبادی 58 رای، امیرجولایی 16 رای،مریم السادات حسینی 9 رای و زهرا طاهریان فوژد نیز  با هفت رای در جایگاه بعدی قرار گرفتند.