اخبار و رویدادها: بازدید معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی شاهرود از نمایشگاه تخصصی برق در این دانشگاه

سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۱۶:۰۰:۱۴

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی شاهرود از سومین نمایشگاه تخصصی برق که به همت انجمن علمی دانشجویی برق این دانشگاه  برپا شده بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر علی دستفان در بازدید از سومین نمایشگاه تخصصی برق که از بیست و هفتم اردیبهشت ماه در طبقه دوم تالار شقایق ها برپا شده است از افزایش دو و نیم برابری بودجه انجمن های علمی دانشجویی این دانشگاه نسبت به سال گذشته خبر داد.

وی با ابراز خرسندی از برپایی چنین نمایشگاهی به همت انجمن های علمی دانشجویی اظهار داشت: تلاش و کوشش تک تک انجمن های علمی دانشجویی در برگزاری نمایشگاه ها و دوره های آموزشی برای ما اهمیت ویژه دارد و دانشگاه نیز از این تلاش ها حمایت می کند.

دکتر دستفان اضافه کرد: برپایی این نمایشگاه با تلاش دانشجویان  می تواند تجربه ارزشمندی از لحاظ کاری برای آینده آنها باشد.

سومین نمایشگاه تخصصی برق با حمایت شرکت مهندسی ایمن تابلو، شرکت مخابرات استان سمنان، کابل مغان، گروه خودروسازی رضایی، شرکت LSIS کره جنوبی و  SIEMENS  در حال برگزاری است.

تقویت ارتباط دانشگاه با صنایع و آشنایی دانشجویان با رشته گرایش های مختلف برق از مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه است.