اخبار و رویدادها: میزگرد دانشجویی با محوریت « یافتن نقشه راه شغلی و تحصیلی » در دانشگاه صنعتی شاهرود

سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۱۲:۱۵:۰۳

میزگرد دانشجویی با محوریت یافتن نقشه راه شغلی و تحصیلی به مناسبت هفته ملی رباتیک در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

به مناسبت هفته ملی رباتیک، میزگرد دانشجویی با محوریت یافتن نقشه راه شغلی و تحصیلی به همت انجمن علمی دانشجویی رباتیک برگزار می شود.

این میزگرد با حضور مهندسی شهرکی دانشجویی ارشد خواجه نصیر، سه شنبه 28 اردیبهشت ساعت 18 در تالار لاله دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار خواهد شد.

همچنین دوره آموزشی نصب و راه اندازی دوربین های مدار بسته همراه با تجهیزات در قالب سه جلسه به مناسبت هفته ملی رباتیک در این دانشگاه برگزار می شود.

علاقه مندان جهت ثبت نام در این کارگاه تا 29 اردیبهشت ماه به انجمن علمی دانشجویی رباتیک مراجعه کنند.