اخبار و رویدادها: بزرگداشت خیام و روز روابط عمومی در دانشگاه صنعتی شاهرود

بزرگداشت خیام و روز روابط عمومی در دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۱۵:۰۰:۴۳

بزرگداشت خیام و روز روابط عمومی در دانشگاه صنعتی شاهرود

مراسم بزرگداشت حکیم عمر خیام نیشابوری و روز ارتباطات و روابط عمومی با همکاری روابط عمومی و دانشکده علوم ریاضی این دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مراسم بزرگداشت حکیم عمر خیام نیشابوری و روز ارتباطات و روابط عمومی، دوشنبه بیست و هفتم اردیبهشت ماه سال جاری از ساعت 10 الی 12 در تالار اجتماعات دانشکده معدن برگزار می شود.

در این مراسم دکترمحمد مهدی فاتح،دکتر فرخ فروهنده،  دکتر محمود رحیمی، دکتر مهدی ایرانمنش و دکتر نوید فیروزی سخنرانی می کنند.

شورای فرهنگ عمومی کشور به پیشنهاد دفتر تبلیغات و اطلاع‌رسانی معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، 27 اردیبهشت را به عنوان روز ارتباطات و  روابط عمومی در تقویم رسمی کشور تعیین کرده است.

27 اردیبهشت روز جهانی ارتباطات نام داشت که با این پیشنهاد به روز ارتباطات و روابط عمومی تغییر نام پیدا کرد و از سال 1386 در تقویم ثبت شد.