اخبار و رویدادها: کاندیداتوری 150 نفر در انتخابات انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود

کاندیداتوری 150 نفر در انتخابات انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۱۱:۱۱:۲۱

کاندیداتوری 150 نفر در انتخابات انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود

مدیر انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود از کاندیداتوری 150 نفر در انتخابات 19 انجمن این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود،دکتر حسین قلی زاده نرم با بیان اینکه 150 نفر در انتخابات انجمن های علمی دانشجویی این دانشگاه کاندید شدند افزود: این دوره از انتخابات بیست و هفتم اردیبهشت ماه سال جاری از ساعت 9 الی 18 بعد ظهر مقابل دانشکده ها برگزار می شود.

وی تصریح کرد: در انتخابات انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود 19 انجمن  تربیت بدنی، برق، حسابداری، رباتیک، ریاضی، زبان، زمین شناسی، شیمی، عمران، فیزیک و نجوم، کارآفرینی، کامپیوتر، کشاورزی، مدیریت، معدن، معماری، مکاترونیک، مکانیک و مواد حضور دارند.

دکتر قلی زاده افزود:در انتخابات های انجمن های علمی دانشجویی که هر ساله برگزار می شود پنج نفر با رای دانشجویی با عنوان اعضای اصلی و دو نفر نیز علی البدل به مدت یکسال انتخاب می شوند.

وی تجربه کار گروهی، آموزش مدیریت زمان و برنامه ریزی فعالیت ها و ایجاد زمینه های مناسب برای شکوفایی استعدادها را از مهم ترین اهداف فعالیت انجمن های علمی دانشجویی ذکر کرد.