اخبار و رویدادها: برخورداری از تسهیلات پروازی در مسیر شاهرود -تهران و تهران -شاهرود با خدمات هواپیمایی ماهان

یکشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۰۵:۵۸:۳۷

در نشست مشترک مسئولین دانشگاه صنعتی شاهرود با مهندس اتقیائی رئیس فرودگاه شاهرود و مهندس قلیچی ،تسهیلاتی برای پرواز جامعه دانشگاه صنعتی در نظر گرفته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود،در نشست دکتر فاتح رئیس دانشگاه،معاونان اداری و مالی ،دانشجویی ومدیر دفتر  ریاست دانشگاه با مهندس اتقیائی و مهندس قلیچی امکانات و تسهیلات فرودگاه شاهرود مورد توجه قرار گرفت.با توجه به حضور شرکت هواپیمایی ماهان در سفر هوایی بین شاهرود به تهران و مسیر بازگشت،مقرر شد جامعه مکرم دانشگاه صنعتی شاهرود از تسهیلات سفر شامل تخفیف در بهای بلیط برخوردار گردند.هواپیمای بکار گرفته شده  از مدلی است که هم اکنون در خطوط هوایی اروپا مورد استفاده قرار می گیرد و سفر با یکی از معتبر ترین شرکتهایی هواپیمایی کشور یعنی شرکت ماهان صورت می گیرد.

چهار پرواز در هفته نوید بخش استقبال خوب خواهد بود.

با توجه به اهمیت دسترسی به سفر های هوایی در سهولت تردد  همکاران ،دانشجویان و میهمانان جامعه بزرگ علمی دانشگاه صنعتی شاهرود،انتظار می رود این تسهیلات مورد استقبال شدید قرار گیرد.

اطلاعات تفضیلی به اطلاع عزیزان خواهد رسید.